Ny kaningård

34121347_10160365202165632_3572990693771051008_n

Den siste uken har tiden gått mest til graving og kanin henting. Vi holder på å lage luftegård til kaninene. Denne kommer til å være helt rovdyrsikker, med tak og heldekkende revenetting. På bildet over ser dere hvordan det så ut ved siden av kaninhuset før vi begynte gravingen. Når man har kaniner ute er det viktig å huske på at det ikke bare er kaninene som kan komme seg ut fra der de bor, men det kan også komme andre dyr inn. Både katter, fugler, rev, mink, grevling, osv.. kan potensielt være farlige for kaniner, så derfor er det så utrolig viktig å sikre både tak, vegger og gulv med netting eller andre ting som holder alle disse dyrene unna! Husk på at det ikke holder å bruke hønsenetting, denne er ingen match for hverken kaniner eller rovdyr å komme seg gjennom.

Bildet over viser hvor mye vi fikk gravd på første dagen, det er mye jord som skal bort og det er tungt arbeid, men det er verd det når man ser hvor fint det blir til slutt!

Dag nummer to fikk vi litt hjelp, min mor og far kom utom en tur og tok i litt. Se så langt vi kom! Gravingen er ferdig og nå gleder eg meg masse til neste uke. Da skal vi sette igang med byggingen.
Følg med videre for å se det ferdige sluttresultatet!