Bonding og kontorarbeid

116519331_308859946984277_4649956594283772579_n

I dag er den store dagen for Sofie, Oddleif, Cola og Champagne. De skal få bli venner og flytte sammen til Sofie sitt hjem!

På bildet under kan dere se den nydelige Sofie som skal få seg nye venner! Hun mistet dessverre sin kaninvenn i høst, så nå skal det nok bli deilig å få seg noen venner igjen.

Eg (Marte) har vert på lang kjøretur med dem i dag og har nå sittet ute et par timer for å følge med på at de ikke krangler i den nøytrale luftegården. Cola og Champagne er storfornøyd med å få komme ut på gresset å løpe litt og begge to tar binkeys i ett sett! Sofie er litt skeptisk til de to små ungene, mens Oddleif sitter for det meste å nyter noen løvetannblader og en rosebukett fra egen hage. I starten var det litt jaging og de virket ikke så veldig fornøyd med situasjonen. Nå har ting heldigvis roet seg litt og når de fikk kvelds servert på en seng av ferskt gress ble det hele mye bedre for alle 4.

Under kan dere se luftegården de står i nå. Det måtte bli litt provosoriske løsninger i dag fordi de to små jentene er enda så liten at de kommer seg ut gjennom gjerdene. Oddleif nektet dessverre å være med på denne runden med bilder så han satt seg inn i reiseburet i protest.

Litt bildespam av de 4 nydelige pelsdottene kommer her –>

Vi har ikke vert så flinke de siste månedene til å oppdatere eller ligge ut ting, verken her på siden eller på facebook. Dette er fordi Kaninhjelpen er en frivillig organisasjon som er drevet av meg (Marte) som sikkert mange kjenner til og Trine som ble med på laget for rundt 2 år siden. I dag er det kun oss to som gjør alt! Stell av alle de 50 kaninene vi har nå, kjøring til å fra klinikken, medisinering og oppfølging av syke kaniner, kontroll på økonomi, søknader, sosiale medier osv. I tillegg til alt dette skal det også svares på mail, telefon, sms, messenger og instagram. Dette er bare litt av det vi gjør for å holde Kaninhjelpen i gang. Som dere sikkert skjønner er dette mye å holde styr på hver eneste dag, utenom dette har vi jo også jobb, venner, familie, hus, bil, andre dyr og alt annet i en vanlig hverdag som skal passes på og gjøres. Vi håper dere som sender mail og meldinger vil ha litt tålmodighet med oss og at ingen blir lei av å følge oss selv om det ikke alltid kommer ut innlegg og oppdateringer like ofte.

Men over til de 4 småtassene igjen..! Dette er utsikten min i dette øyeblikk

Mer perfekt kontor tror eg man skal lete lenge etter! Nå krysser vi både fingre og tær for at alle blir venner, slik at de kan flytte til sitt for alltid hjem <3 Vil dere forresten se hvor fantastisk de 4 heldiggrisene skal få det i det helt nybygde huset sitt? Sjekk bildene under her!

Med det sier eg takk for meg, ha en fin kveld og gi alle de firbente en ekstra godis i dag fra oss i Kaninhjelpen!